I veckans avsnitt gästas vi av Joel Lander. Vi snackar om inledningen av slutspelet, om det ska vara tillåtet att plocka in superryssar efter trading deadline samt lyssnar på när Andreas får Joel och Tomas att kasta handskarna.

More Episodes

NHL-Tugg avsnitt 58 “Jag vägrar tro på Islanders”

April 11, 2019

I veckans avsnitt gästas vi av Andreas Budd. Vi snackar sparkade tränare, draftlotteri samt gissar oss igenom första slutspelsrundan.

NHL-Tugg avsnitt 57 “Capitals kan tacka Bruce Cassidy för Ovie”

March 29, 2019

I veckans avsnitt gästas vi av Joel Lander och Patrik Andersson (Veckans NHL). Vi går igenom det senaste som hänt i ligan, utser favoriterna i slutspelet samt betygsätter lagens olika lagdelar.

NHL-Tugg avsnitt 56 ”Lagen med fulast tröja spelar tråkigast hockey”

March 18, 2019

I veckans avsnitt gästas vi av Joel Lander och Martin Falk. Vi pratar om hur trejderna kring deadline sett ut i efterhand, diskuterar slutspurten av serien samt utser NHL:s snyggaste och fulaste hemmatröjor.

NHL-Tugg avsnitt 55 “Pittsburgh har ligans sämsta backuppsättning”

March 1, 2019

I veckans avsnitt gästas vi av Mikael Hübinette (SabresPodden) och Simon Strömberg (tidigare skribent på ProHockey och Sveriges Radio). Vi fokuserar på trading deadline, utser vinnarna och förlorarna samt konstaterar att det är värt att “gå för det”.

NHL-Tugg avsnitt 54 “Elias Pettersson förstör för Vancouver”

February 20, 2019

I veckans avsnitt gästas vi av NHL-Tugg Forums egen Martin Falk. Vi rankar ligans bästa ytterforwards, kommer fram till att Elias Pettersson förstör för Vancouver samt hyllar “a bunch of jerks”.

NHL-Tugg avsnitt 53 “Mark Stone passar i alla lag utom Ottawa”

February 14, 2019

I veckans avsnitt har vi besök av ingen mindre än Thomas ”Golfbollen” Larsson. Vi rankar ligans bästa centrar, får vår första liveversion av ”Talangkollen” samt går igenom vad vi tror kommer hända vid trading deadline.

NHL-Tugg avsnitt 52 “Hemligheten bakom den finska talangexplosionen”

February 4, 2019

NHL-Tugg avsnitt 52!

Idag har vi besök av Joel Lander. Vi rankar ligans bästa backar, tar en djupare titt på den finska talangpoolen tillsammans med Jokke Nevalainen från Dobber Prospects samt dömer ut Seabrook som otradebar.

NHL-Tugg avsnitt 51 “Han är ligans bästa målvakt!”

January 29, 2019

NHL-Tugg avsnitt 51!

I dagens program är det Tomas, Andreas och Anders som bildar panel. Vi pratar om de senaste nyheterna, lyssnarfrågor, rankar top-10 målvakter, talangkollen och mycket mer!

NHL-Tugg avsnitt 50 “Laine är överskattad”

January 21, 2019

NHL-Tugg avsnitt 50!

I dagens program gästar Joel Lander podden och bildar panel med Tomas och Andreas. Vi pratar om de senaste nyheterna, lyssnarfrågor, diskuterar draftlotteriet och All-star, talangkollen och mycket mer!